Nyrenoverat sovrum

Har du precis renoverat ditt sovrum? Grattis, nu börjar det roliga med att inreda och få det så där mysigt och skönt som du tänkt dig. Vi skulle vilja ge dig några tips på hur du kan inreda för att få den där lyxiga känslan i sovrummet.

Välja säng

Att välja rätt säng har väldigt stor betydelse för hur pass gott du kommer att sova. Då vi tillbringar rätt så stor tid av våra liv sovande så kan det vara värt att satsa på en schysst säng som man vet kommer att inte bara hålla utan även vara skön att ligga i. Åk gärna och provligg olika sängar för att avgöra vilken som passar er bäst. Sängkläderna är lika viktigt som sängen, du kan kolla upp på nätet för att hitta det bästa för just din säng.

Välj belysning

Ett sovrum kräver sin typ av belysning, man vill att det ska vara mysigt och varm belysning när man är på väg att gå och lägga sig och när man kliver upp. Samtidigt som att man vill att det ska vara bra upplyst när man ska städa eller leta fram något i garderoben. Dimbar belysning är alltid ok i ett sovrum och gärna så att du kan ligga i din säng och ställa in vilken typ av ljus du vill ha från vilken ljuskälla. Ta dig en titt på hur andra har gjort i sina sovrum för att få inspiration till just ditt sovrum.